SI Simbolo Vita zilver - De meest krachtige juwelen ter wereld

SI Simbolo
VITA

Zilver Lijn, zilver, 45 mm
Prijs € 11000
Verkrijgbaarheid van de modellen


  • Bel ons op +31(0)850659701
  • Op uitnodiging komen wij naar u toe om u onze juwelen te tonen.


Vita – zilver

De mooie, levende zilveren Vita ketting is een coole aanwinst voor uw smart casual outfit vanwege de sportieve en modieuze uitstraling. Een licht juweel dat geschikt is voor dagelijks gebruik en alle sociale en feestelijke evenementen.

Specificaties

Referentie
SSV202045S

Model juweel
Vita, Zilver Lijn, 45 mm

VOORZIJDE
Verschillende niveaus

ACHTERZIJDE
Eén niveau, SI Simbolo inscriptie

HANGER
Zilver sterling 925

KETTING
Zilver sterling 925, standaard 45 cm, dikte 1,5 mm

CERTIFICATES
SI Simbolo echtheidscertificaat


SI Simbolo Vita 18 karaat geel goud 352 diamanten

Verkrijgbaarheid van de modellen


Alle SI Simbolo sieraden worden met de grootste zorg met de hand geassembleerd om een uitzonderlijke kwaliteitsniveau te garanderen. Deze hoge eisen beperken uiteraard de productiecapaciteit en soms overstijgt de vraag naar onze juwelen de productiecapaciteit.

Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe SI Simbolo juwelen worden exclusief verkocht door officiële SI Simbolo verkooppunten. Ze worden echter regelmatig geleverd en onafhankelijk beheerd de toewijzing en verkoop aan hun klanten.


Zilver 925

Puur zilver is van nature te zacht om te verwerken tot een SI Simbolo. Om het zilver harder te maken worden er andere metalen zoals koper bijgemengd. Zo ontstaat er een zilverlegering. De hoeveelheid puur zilver die aanwezig is in een legering bepaalt het zilvergehalte van een sieraad. Dit wordt uitgedrukt in duizendsten.

Voor de SI Simbolo Zilver Lijn gebruiken we het eerste gehalte zilver (925 duizendsten) van 92,5% zilver en 7,5% van een ander metaal.

Levend Zilver door Oxidatie

Zilver verkleurt door oxidatie. Dit is een chemische reactie die ontstaat wanneer zilver in aanraking komt met waterstofsulfide (zwavelwaterstof). Het gas waterstofsulfide komt overal in de lucht voor en zorgt voor een dun zwart laagje op uw zilveren SI Simbolo.

Oxidatie is een natuurlijk proces en is niet schadelijk voor het zilver. Oxidatie komt bij al het zilver voor, ook bij producten die gemaakt zijn van het eerste gehalte zilver. Uw SI Simbolo wordt gecreëerde voor langdurig en intensief gebruik waaronder slapen en sporten. Onbehandeld zilver dat gebruikt wordt, zal echter op den duur wel krassen vertonen en nog meer gaan leven.


Unieke SI Simbolo Experience
Veilig en rustig bij u thuis