SI Simbolo Vita gerhodineerd zilverDe meest krachtige juwelen ter wereld

SI Simbolo
VITA

Zilver Lijn, gerhodineerd zilver, 45 mm
Prijs € 17000
Verkrijgbaarheid van de modellen


  • Bel ons op +31(0)850659701
  • Op uitnodiging komen wij naar u toe om u onze juwelen te tonen.


Vita – gerhodineerd zilver

De mooie, glanzende zilveren gerhodineerde Vita ketting is een coole aanwinst voor uw smart casual outfit vanwege de sportieve en modieuze uitstraling. Een licht juweel dat geschikt is voor dagelijks gebruik en alle sociale en feestelijke evenementen.

Specificaties

Referentie
SSV202045S

Model juweel
Vita, Zilver Lijn, 45 mm

VOORZIJDE
Verschillende niveaus

ACHTERZIJDE
Eén niveau, SI Simbolo inscriptie

HANGER
Zilver gerhodineerd

KETTING
Zilver gerhodineerd, standaard 45 cm, dikte 1,5 mm

CERTIFICATES
SI Simbolo echtheidscertificaat


SI Simbolo Vita 18 karaat geel goud 352 diamanten

Verkrijgbaarheid van de modellen


Alle SI Simbolo sieraden worden met de grootste zorg met de hand geassembleerd om een uitzonderlijke kwaliteitsniveau te garanderen. Deze hoge eisen beperken uiteraard de productiecapaciteit en soms overstijgt de vraag naar onze juwelen de productiecapaciteit.

Om deze reden kan de beschikbaarheid van sommige modellen beperkt zijn. Nieuwe SI Simbolo juwelen worden exclusief verkocht door officiële SI Simbolo verkooppunten. Ze worden echter regelmatig geleverd en onafhankelijk beheerd de toewijzing en verkoop aan hun klanten.


Gerhodineerde Zilveren SI Simbolo

Rhodium is een hard, zilverwit metaal dat grote gelijkenissen vertoont met andere edelmetalen zoals Platina. Bij rhodineren wordt er een laagje rhodium over het zilver aangebracht. Omdat Rhodium zeer hard is beschadigt uw SI Simbolo niet of nauwelijks. 

Gerhodineerd zilver oxideert niet en wordt minder snel dof. Hierdoor behoudt uw SI Simbolo langer haar glans en elegantie. Gerhodineerde SI Simbolo's hebben meer de uitstraling en kleur van witgoud.

Unieke SI Simbolo Experience
Veilig en rustig bij u thuis