juli 30

SI Simbolo Transformatie Juwelen

0  opmerkingen

SI Simbolo Transformatie Juwelen

Wat zijn Transformatie Juwelen?

Transformatie juwelen zijn juwelen die uw onbalans neutraliseren en u ondersteunen in uw ontwikkeling naar meer bewustzijn.


Bijdrage van transformatie juwelen?

Groeien in bewustzijn kan een lange, eenzame en ook diepgaande weg zijn. Wat als deze weg ook makkelijker en met meer plezier kan?


SI Simbolo - De meest krachtige juwelen ter wereld.


De bijdrage van de SI Simbolo transformatie juwelen, de meest krachtige juwelen ter wereld, is dat u wordt ondersteund in uw energiesysteem. U hoeft het niet meer alleen te doen.

Wat u hierbij zult waarnemen is voor iedereen verschillend. Indien u zelf wilt ervaren wat de juwelen voor u kunnen betekenen, maak een vrijblijvende afspraak voor een SI Simbolo Experience bij u thuis. Doet u dit liever op locatie, kan dit natuurlijk ook.


Transformeren vanuit vertrouwen

We zijn duizenden jaren getraind om hard te werken als we willen groeien in ons bewustzijn. Wat als hard werken oude energie is? Plus dat de SI Simbolo meest krachtige juwelenlijn ter wereld is ontstaan zodat u met meer gemak kunt groeien in uw ontwikkeling en dat dit nieuwe energie is?

SI Simbolo Chain Pendant Bronze sand beach

Alles op de juiste tijd

Groeien in bewustzijn, kunt u niet afdwingen. Wat u wel kunt doen is bijvoorbeeld vragen stellen en luisteren naar de antwoorden die u krijgt aangereikt.

Hoe krijgt u antwoorden?

 • Ingevingen;
 • Stemmen in uw hoofd;
 • Beelden in uw hoofd of getoond door films, billboards, foto's;
 • Fysieke ervaringen;
 • Geuren;
 • Kleuren;
 • Mensen die u 'toevallig' bellen of op het juiste moment ontmoet;
 • Enzovoorts.

Waar antwoorden vandaan komen is minder interessant. Het essentiële in uw proces is om u bewust te zijn van de signalen en deze signalen op te volgen

Processen blijven zichzelf namelijk herhalen indien u geen inzichten vergaart zoals het de bedoeling is.


Innerlijke vrijheid ontwikkelen

Het woord vrijheid wordt veelvuldig gebruikt. Vrijheid ervaren op alle niveaus is echter nog niet zo eenvoudig.

Veel mensen zijn op zoek naar hun gevoel van vrijheid. De enige persoon die echter voor dit gevoel van vrijheid kan zorgen dat bent uzelf.


Proces naar vrijheid en SI Simbolo

SI Simbolo is een exclusief maatwerk juweel en een zuivere plus krachtige energetische heelmeester. 

De rol van de SI Simbolo voor uw vrijheid is dat zij u in uw proces naar uw gevoel van vrijheid in hoge mate ondersteunt zodat uw proces met meer gemak en vreugde verloopt.

Vrijheid zult u echter nooit buiten uzelf vinden. Vrijheid kunt u alleen bekrachtigen als u aandacht schenkt aan uw innerlijke bewustwordingsprocessen. Vrijheid zit in uzelf! 

Ook ernstig zieke mensen kunnen vanuit overgave een gevoel van vrijheid ervaren. Wonderlijk om de enorme kracht van vrijheid bij zieke mensen te mogen en kunnen zien. 


Ontstaan YesPower transformatie juwelen

In het eerste kwartaal van 2020 kreeg Carla Broekhuizen, de energetisch ontwerpster van de SI Simbolo juwelen, vanuit het Universum steeds op dezelfde plek in het bos van Landgoed Zuylenstein in Leersum aangereikt dat zij iets met het logo van YesPower diende te doen. Het was in dezelfde tijd dat Corona in Nederland ontstond.

Het logo van YesPower was vanaf 2016 in gebruik en was eerder gewoon een plat plaatje. 


SI Simbolo ontstaan uit YesPower Logo

In eerste instantie dacht zij dat ze geen tijd, ruimte en middelen had om zichzelf ook te concentreren op het YesPower logo en dingen te ontwikkelen. Ze wist in eerste instantie niet goed wat zij moest doen met de zon van het logo.

YesPower Transformation Symbol

Boodschap vanuit het Universum

Omdat het Universum haar elke keer dezelfde boodschap presenteerde, concentreerde zij zich op het YesPower-logo en de boodschap was meteen duidelijk!! 

Het YesPower-logo was geen platte afbeelding meer. Het Symbool was geladen en bezat een enorme genezende Kracht. De tranen stroomden over haar wangen. Het was indrukwekkend. Het was prachtig en zij was erg dankbaar dat zij naar de boodschap luisterde.

Zij wist op dat moment nog niet wat ze er mee moest doen. Het enige dat ze wel wist was dat zij zichzelf bewust diende te zijn van de aanreikingen en diende te volgen wat er binnenkwam. Zij diende opnieuw vragen te stellen en zichzelf te concentreren op wat er nodig zou zijn om de oneindige magische mogelijkheden te genereren die bijdroegen aan deze prachtige entiteit.

"Processen ontvouwen zichzelf op het juiste moment dat je er klaar voor bent." 


YesPower Transformatie Symbool

De naam 'YesPower Transformatie Symbool' was geboren en de krachtige vibratie en het licht lieten haar zien dat dit de juiste naam leek voor dat moment. Ze kon het totale plaatje nog niet gelijk 100% duiden. Later bleek dat

 • Transformatie de taak van het symbool was.
 • Ja Symbool de juiste naam voor het symbool was.

De helende kracht van het Ja Symbool kwam door de combinatie van haar processen en de kracht van het Universum.

Volg de energie van wat er IS

Elke keer opnieuw volgde zij de vibraties van wat er zichzelf aandiende. Ze liet in eerste instantie ook het  Ja Symbool door andere mensen testen om te verifiëren wat het Ja Symbool voor anderen zou kunnen betekenen.

Gezien de zeer positieve reacties van mensen op het symbool, kwamen er allerlei Ja Symbool Producten op de internationale markt zoals SI Simbolo - De meest krachtige juwelen ter wereld, Ja Symbool Stickers, Sleep Sensations, Ja Symbool spiegels en Ja Symbool Kunst. Het was prachtig!!


Transformatie juwelen SI Simbolo

Ook het ontstaan van  SI Simbolo was een mooi en diepgaand groeiproces. Door het ontwikkelproces van de SI Simbolo juwelen realiseerden we elke keer opnieuw het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. Zowel energetisch als ook vanuit het vakmanschap op het gebied van diamanten, edelstenen en juwelen.


Goud en Zilver Lijn SI Simbolo

SI Simbolo is onderverdeeld in twee productgroepen:

 1. Goud Lijn 
 2. Zilver Lijn.


SI Simbolo Goud Lijn

De SI SImbolo Goud Lijn bestaat uit:

 • 18 Karaat goud of andere edelmetalen;
 • Met of zonder diamanten of edelstenen;
 • Meerdere kleuren goud op aanvraag te realiseren;
 • Maatwerk juwelen;
 • Inscriptie volgens de Goud Lijn op de achterzijde.


SI Simbolo Zilver Lijn

De SI SImbolo Zilver Lijn bestaat uit:

 • De meeste juwelen vanuit de Zilver Lijn hebben een zilveren basis;
 • Ook SI Simbolo Vita Brons behoort tot de Zilver Lijn;
 • Maatwerk juwelen;
 • Met of zonder diamanten of edelstenen;
 • Inscriptie volgens de Zilver Lijn op de achterzijde.

De inscriptie op de achterzijde van de Goud en de Zilver lijn zijn anders. Hierdoor is het voor iedereen zonder loep duidelijk of u een SI Simbolo vanuit de Zilver of de Goud Lijn bezit.

SI Simbolo Vita zilver geel goud

Transformatie kunst

In september 2020 bleek ook dat een schilderij dat Carla in 2002 had gemaakt heel transformerend was voor mensen met een gevorderd bewustzijn.

Het interessante was dat zij tot dat moment in haar hele leven slechts drie schilderijen had gemaakt. Dit deed zij tijdens haar groeiproces in 2002 toen zij werd opgeleid tot Spiritueel Therapeut.

In 2011 tijdens een godinnen retraite werd ook al duidelijk dat de dames haar werk zeer konden waarderen. Zij was verwonderd dat na 18 jaar dingen samenkwamen.

Zij ervoer dankbaar dat iemand bijvoorbeeld zei, 'Je schilderij zou een zelfbeeld schilderij kunnen zijn dat Falco Tarassaco van Damanhur ook heeft gemaakt.'

Transformation Art Carla Broekhuizen 2002

Retourneren SI Simbolo

Alles is energie

Als u ervoor kiest om een SI Simbolo aan te schaffen, wordt dit exclusieve maatwerk juweel speciaal voor u gecreëerd. U kiest hiermee voor een prachtig juweel en voor 100% commitment aan uzelf.

De SI Simbolo bekrachtigt u door middel van energie en vibratie.

Wanneer we het mogelijk zouden maken om uw producten te retourneren, zouden we de totale energie ontkrachten van hoe de energie zich manifesteert in uw SI Simbolo. Dit is geen bijdrage aan u en aan de wereld!

Dus als u ervoor kiest om een SI Simbolo te bestellen, kiest u ervoor dat u de volledige aankoopprijs van uw SI Simbolo voldoet. Retourneren is dan ook niet mogelijk.


Leven vanuit Vertrouwen

Vertrouwen is precair en breekbaar. Vertrouwen kunt u niet afdwingen. Vertrouwen gaat om in de overgave te stappen.

Een hoge functionaris van de Europese Unie zei eens tijdens de samenwerking tegen Carla, 'Vertrouwen moet je verdienen en u verdient het. U heeft iets vredigs over u.'

SI Simbolo en vertrouwen

De SI Simbolo juwelen zijn ontstaan door erop te vertrouwen dat de juiste informatie vanuit het Universum werd aangereikt.

Als u denkt, weet of ervaart dat u blij wordt van een SI Simbolo of ook meer van uw mogelijkheden wilt benutten en met meer gemak, vreugde vanuit vertrouwen en overgave wilt leven en werken, bestel de SI Simbolo die u het meeste aanspreekt of laat u verrassen tijdens uw Unieke SI Simbolo Experience! 

Heeft u vragen neem Contact op met ons verkoopteam +31(0)850659701 of info@sisimbolo.com.

Energieke groet,
Het SI Simbolo Team


Tags

18 karaat, bewustzijn ontwikkelen, bewustzijnsgroei, dankbaarheid, Dé designer-juwelen van het moment, diamanten, edelstelen, energetische healer, exclusieve juwelen, gemak, gepassioneerd leven, hanger, healing, highend, high jewellery-collectie, innerlijke kracht, intens genieten, Ja, ja zeggen, juweel, ketting, klasse, leiderschap, leven vanuit overgave, maatwerk, meest krachtige juwelen, ongeëvenaard vakmanschap, passie voor edelstenen, persoonlijk leiderschap, schoonheden van de wereld, topsegment, transformatie juwelen, trouwen, vertrouwen, Vita, vreugde, wereldleider transformatie juwelen, wijsheid, zelfverzekerdheid, zilver, zilvergoud, zuivere diamanten, zuiverheid


Misschien waardeert u dit ook


Unieke SI Simbolo Experience
Veilig en rustig bij u thuis