LeveringsVOORWAARDEN 

YESPOWER PERSONAL GROWTH B.V.

VOOR SI Simbolo

Logo SI Simbolo


SI Simbolo  -   De meest krachtige juwelen ter wereld


Leveringsvoorwaarden

SI Simbolo maakt onderdeel uit van YesPower Personal Growth B.V. - Passie voor YesPowerment. Overige merken die deel uitmaken van de Bewustzijnsontwikkeling Organisatie zijn YesPower Business - Business Medium en YesPower - JA Symbool Producten.


Prijzen SI Simbolo

Alle genoemde prijzen zijn SI Simbolo verkoopprijzen inclusief BTW. Prijzen kunnen op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


Creatie op aanvraag

Wij creëren uw exclusieve en hoogwaardige SI Simbolo juwelen op aanvraag. U geeft ons de informatie omtrent:

 • Gewenste materialen zoals bijvoorbeeld zilver, brons en goudsoort;
 • Maat;
 • Model;
 • Wel of geen diamanten of andere edelstenen;
 • Aantal diamanten of edelstenen;
 • Positie van de diamanten en/of de edelstenen.

Op basis van uw wensen creëren wij uw SI Simbolo.Volledige Acceleratie van Energie

Alles is energie en ook geld is energie.

Om de energie van SI Simbolo volledig te laten accelereren dient ook de stroming van geld naar de bron en naar u toe te accelereren zoals het bedoeld is. Vandaar dat we alleen met de creatie van uw SI Simbolo starten nadat uw aanbetaling is ontvangen. Uw SI Simbolo wordt bij u afgeleverd nadat het volledige bedrag van uw SI Simbolo op onze rekening staat bijgeschreven.   -   CB


Kiezen SI Simbolo

Er zijn verschillende mogelijkheden om een SI Simbolo te kiezen:

 • Internationaal:
  U bestelt de SI Simbolo rechtstreeks vanaf de website.
 • Internationaal:
  U deelt uw wensen met ons verkoopteam zoals maat, materialen, aantal edelstenen en u bestelt de SI Simbolo die u wenst.
 • Benelux:
  U kiest voor de Unieke SI Simbolo Experience waarbij u veilig en rustig vrijblijvend thuis kennismaakt met verschillende SI Simbolo's en u bestelt de SI Simbolo die u als het meest prettig ervaart.
 • Buiten de Benelux:
  U nodigt ons uit op een door u gewenste locatie overal ter wereld waarbij u ten alle tijden voorafgaand zorgdraagt voor alle kosten die SI Simbolo maakt om dit voor u te faciliteren zoals reizen, overnachten, personeel en verzekeringen. Ook gaat u akkoord dat alle overige onvoorziene kosten tijdens de periode dat de medewerkers van SI Simbolo voor u onderweg zijn door u worden voldaan.

  Bestellen SI Simbolo: Nadat u bovenstaande kosten plus de 50% van het aankoopbedrag van de door u gewenste SI Simbolo volledig heeft voldaan, zal uw SI Simbolo worden gecreëerd.
  Geen bestelling SI Simbolo: Ook indien u geen SI Simbolo bestelt gaat u er mee akkoord dat u de totale reis- en verblijfskosten, personeelskosten, verzekeringskosten plus de onvoorziene kosten volledig door u worden voldaan en dat er geen restitutie plaatsvindt voor de reeds gedane bovenstaande gemaakte kosten.


Bestellen SI Simbolo

SI Simbolo bestellen op de Website

 1. De op de websites getoonde SI Simbolo's kunt u direct op de website bestellen. Op het moment dat u een order plaatst voor een SI Simbolo gaat u er automatisch mee akkoord dat een SI Simbolo speciaal voor u wordt gecreëerd en het niet mogelijk is om uw SI Simbolo aankoop te retourneren of te annuleren.
 2. U vult uw gegevens in op het bestelformulier bij de door u gewenste SI Simbolo.
 3. U ontvangt een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen.
 4. U ontvangt uw bijbehorende factuur op uw mailadres.
 5. U voldoet 50% van uw aankoopbedrag van uw SI Simbolo binnen 8 dagen nadat uw bestelling heeft plaatsgevonden. 
 6. SI Simbolo maakt onderdeel uit van YesPower Personal Growth B.V. - YesPowerment organisatie. Nadat de 1e deelbetaling van 50% met vermelding van SI Simbolo en het vermelde factuurnummer op de rekening van YesPower Personal Growth B.V. staat bijgeschreven ontvangt u bericht dat uw bijdrage is ontvangen.
 7. Dit is het startsein voor de creatie van uw SI Simbolo.
 8. We houden u op de hoogte van de verwachte levertijd.
 9. Aflevering van uw SI Simbolo vindt plaats in overleg nadat de 2e deelbetaling van 50% van het aankoopbedrag bij ons op de rekening staat bijgeschreven.


SI Simbolo direct bestellen bij verkoopafdeling

 1. U kunt uw SI Simbolo ook direct bestellen bij onze verkoopafdeling. Indien u telefonisch contact opneemt met tel:+31(0)850659701 of een mail stuurt naar verkoop@sisimbolo.com nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te inventariseren en om te zetten naar uw SI Simbolo.
 2. Zodra uw wensen omgezet tot uw SI Simbolo worden uw gegevens op het bestelformulier bij de door u gewenste SI Simbolo ingevuld en nadat u akkoord heeft gegeven voor uw bestelling. Op het moment dat u een order plaatst voor een SI Simbolo gaat u er automatisch mee akkoord dat een SI Simbolo speciaal voor u wordt gecreëerd en het niet mogelijk is om uw SI Simbolo aankoop te retourneren of te annuleren.
 3. Ontvangt u een bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen.
 4. U ontvangt uw bijbehorende factuur op uw mailadres.
 5. U voldoet 50% van uw aankoopbedrag van uw SI Simbolo binnen 8 dagen nadat uw bestelling heeft plaatsgevonden. 
 6. SI Simbolo maakt onderdeel uit van YesPower Personal Growth B.V. - YesPowerment organisatie. Nadat de 1e deelbetaling van 50% met vermelding van SI Simbolo en het vermelde factuurnummer op de rekening van YesPower Personal Growth B.V. staat bijgeschreven ontvangt u bericht dat uw bijdrage is ontvangen.
 7. Dit is het startsein voor de creatie van uw SI Simbolo.
 8. We houden u op de hoogte van de verwachte levertijd.
 9. Aflevering van uw SI Simbolo vindt plaats in overleg nadat de 2e deelbetaling van 50% van het aankoopbedrag bij ons op de rekening staat bijgeschreven.


Start creatie van uw SI Simbolo

Na ontvangst van minimaal 50% van uw aankoopbedrag met vermelding van het factuurnummer op onze rekening, wordt het productieproces van uw SI Simbolo gestart. Het energetisch proces start direct.


Bestel uw Si Simbolo en uw proces begint

Zodra u kiest voor een Si Simbolo, besluit u om uzelf en de wereld te bekrachtigen. Het energetisch proces start zodra u de SI Simbolo bestelt.


Betalen SI Simbolo

U kunt er voor kiezen om de betaling van een SI Simbolo in 1 of 2 delen te voldoen:

 • U betaalt uw totale aankoopbedrag in eenmaal: U betaalt u volledige aankoopbedrag voorafgaand aan het productieproces.
 • U voldoet uw totale investering in 2 delen:
  U voldoet 50% van het aankoopbedrag van de SI Simbolo binnen 8 dagen nadat uw bestelling heeft plaatsgevonden.
  Aflevering van de SI Simbolo vindt plaats in overleg nadat de 2e deelbetaling van 50% van het aankoopbedrag bij ons op de rekening staat bijgeschreven.


Retourbeleid

Op het moment dat u een order plaatst voor een SI Simbolo gaat u er automatisch mee akkoord dat uw SI Simbolo speciaal voor u wordt gecreëerd en het niet mogelijk is om uw SI Simbolo aankoop te retourneren of te annuleren.

SI Simbolo juwelen zijn maatwerk juwelen en worden op uw aanvraag voor u gecreëerd. Na ontvangst van minimaal 50% van uw aankoopbedrag met vermelding van het vermelde factuurnummer, wordt het productieproces van uw SI Simbolo gestart. Het energetisch proces start direct bij het bestellen van uw SI Simbolo.

Wij staan als organisatie voor YesPowerment vibratie. Wanneer we het mogelijk zouden maken om uw SI Simbolo te retourneren of te annuleren, zouden we de totale energie van de SI Simbolo energie acceleratie ontkrachten.


Daarom is het zo, dat indien u kiest om een SI Simbolo te bestellen uw keuze een definitieve keuze is om de SI Simbolo af te nemen en de volledige aankoopsom van uw bestelling volledig te voldoen. Ofwel indien u een SI Simbolo bestelt gaat u automatisch akkoord dat u uw SI Simbolo ten allen tijde afneemt en dat u geen aanspraak kunt maken op het retourneren van uw SI Simbolo.


Levertijd SI Simbolo

De gangbare levertijd van uw SI Simbolo zonder diamanten is 7 weken en met edelstenen is 9 weken.


Levering

SI Simbolo wordt gratis geleverd binnen de Benelux. Voor leveringen buiten de Benelux wordt met de klant overlegd op welke wijze levering plaatsvindt.


Productcontrole

Onze klantervaringen zijn belangrijk voor ons. Indien u, ondanks de hoogwaardige kwaliteitscontrole, op- of aanmerkingen heeft vernemen wij graag uw reactie.


Aanvullende informatie

Unieke SI Simbolo Experience
Veilig en rustig bij u thuis